Retur- og byttevilkår for Vossabia

Hos Vossabia er vi opptekne av å tilby våre kundar naturlege hudpleieprodukt av høg kvalitet som gir dei resultata dei forventar. Dersom du ikkje er heilt nøgd med kjøpet ditt, tilbyr vi eit enkelt og praktisk retur- og byttesystem.

Vår heilt spesielle garanti

Få produkta våre sendt heim, prøv dei i 30 dagar. Er du ikkje fornøgd får du alle pengane tilbake, heilt utan spørsmål.

For å kunne returnere produktet, må det vere ubrukt, uopna og i same tilstand som du mottok det. Vi kan ikkje akseptere retur av produkt som er opna eller brukt.

For å starte ein retur, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt på post@vossabia.no. Vårt team vil gi deg instruksjonar for returfrakt og eit returetikett. Når vi har mottatt produktet ditt, vil vi behandle refusjonen din innan 7-10 dagar.

Merk at vi ikkje kan refundere originale fraktkostnader eller dekke kostnadane for returfrakt.

Bytte

Dersom du vil bytte produktet ditt med eit anna, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt på post@vossabia.no med ordrenummer og grunnen til bytte. Vårt team vil gi deg instruksjonar for returfrakt og eit returetikett. Når vi har mottatt produktet ditt, vil vi behandle bytte og sende det nye produktet til deg utan ekstra kostnad.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål om retur- og byttevilkåra våre, eller treng hjelp med ein retur eller bytte, kan du gjerne kontakte oss på post@vossabia.no. Kundeserviceteamet vårt er tilgjengeleg for å hjelpe deg mandag til fredag, kl. 9:00-17:00 EST.

Slik fungerer det

Send oss ein e-post

post@vossabia.no

Send oss
returen

Få eit nytt produkt, butikkkredit
eller refusjon

Klar for å prøve Vossabia?

Sidan 2004 har me hjelpt 1000-vis

HANDLE NO!

Sendes frå Voss med Bring