VÅRGLEDE og LANGHELGSTILBOD!

VÅRGLEDE og LANGHELGSTILBOD!

På dei 13 åra Vossabia har brukt naturens utrulege apotek for å skape effektiv hudpleie så har Panterbalsam hjelpt og gleda MANGE!

Me smeller til med ein populær Panterbalsam – GRATIS (verdi 150kr)- til alle som handler for min. 500kr i nettbutikken frå torsdag 27.4 til ut 1.mai! Den har vist seg effektiv på å lindre mange typer VONDTER og VERKER! I tillegg har det begynt å ramle inn tilbakemeldinger på at du kan halde unna MYGG, KNOTT og FLÅTT med Panterbalsam – som ikkje liker visse urter! Folk har fortalt om stort hell på hunden også – med litt Panterbalsam i pelsen rundt halsen – kan ein unngå flått i pelsen.

På dei 13 åra Vossabia har brukt naturens utrulege apotek for å skape effektiv hudpleie så har Panterbalsam hjelpt og gleda MANGE! - hodepine, vond nakke/skuldre/rygg? - muskelverk, voksesmerter hjå born, revmatiske smerter? - kløe, hovne bein, kramper eller tett nase? - knekk ein halsvonde med å smøre på halsen! - eksem, neglebandplager - leddsmerter, operasjonssmerter - og ikkje minst er det kjekt at så mange har meldt om effekten på både folk og hund med å halde unna knott og flått!