Vår 🤩 og MÅ-HA til ansiktet

Vår 🤩 og MÅ-HA til ansiktet

Det er VÅR og det spirer og gror og eg kjenner på ny den sprudlande gleda over det naturen no står klar til å gje oss. 🥰🙏 Takksemd og kjærleik og mykje litt sånn skjønne klisjékjensler som berre er heilt reelle og ekte! ❤️
Litt stress kjenner eg og på: åå, no må eg få sådd urter, blomar, grønsaker, å nei, er det for seint med chili, eller? Hiv meg rundt og hei og hå 😅💪 Men, det som er det mest fantastiske synes eg, er alle planter og ville vekster som straks dukker opp i fleng og som eg kan hauste, foredle og bruke i sunne naturprodukt for hud og hår, eller til mat og drikke til familien. 

Og så gir det oss tilbake ein glød og glede i hud og humør😊  Berre kjenn korleis reine naturprodukt som blir skapt slik menneske for tusener av år sidan gjorde det, syng av vitalitet og indre velvere.

Hehe, har ho blitt heilt koko og hippie eller? Ja, våren gjer meg litt koko (eller egentlig kvar sesong 😂 ), men det er faktisk på ekte slik eg kjenner det!  Og eg har SÅ lyst å spre og dele denne gleden med flest mogleg, og det å vite at du og smører deg med sunne godsaker frå moder jord, ja det er som ei gåve for meg.

Derfor deler eg igjen denne gåven til deg: Det 🎁NYE PAKKETILBODET for ansiktet med Ringblomstsalve 50 ml, Augebalsam 15 ml, og Tindved og Nesle 50 ml. Du får fortsatt med ein gratis leppepomade  i pakka- kun ut denne veka 💋

Dette får du i pakka:Kva seier folk om Augebalsamen: