Vossabia er i Egypt for inspirasjon, ferie, kreativt utløp, planlegging og utforsking! Eg har mange nye spennande planar med spesielt skogens råvarer framover, og blir no stimulert på Farmers Market i IMG_0009Kairo, der eg har møtt gode kollegaer og hatt spennande diskusjonar!

Vel, til poenget! Når eg får utfalde meg slik, vil eg dele min entusiasme med gode kunder – og det blir no FRI FRAKT UT FEBRUAR! Det passer spesielt godt, for i mars må eg, for første gong på 6 år, auke prisane. Så no er det ein god månad å fylle på lageret sitt.

SLIK FÅR DU FRI FRAKT: Skriv, med små bokstavar, i eitt ord: frifebruar, i feltet for promo-kode i nettbutikkens handlekorg, trykk deretter på knappen Oppgi promo-kode – og dermed forsvinn fraktkosten! :-)

Visste du forresten av VossabiaRenate også er Midtøstenhistoriker? Eg har arbeidd med fattigdomsforsking i Kairo i fleire år, medan Vossabia var ein hobby, før hobbyen tok over og skubba doktorgradsarbeidet i ei skuff :-) Kanskje eg med tida får både forske og utvikle Vossabia? Det er draumen!