Veggen

26 Responses to “Veggen”

 1. Tonje Nes sier:

  Kjempeflott side og fantastiske produkter! Jeg anbefaler Vossabia til alle!;-)

  [Reply]

 2. valborg kløve-graue sier:

  Kjære renate og erik!
  Den nye nettsida er rein nytelse,nett so resten av produkta dekans…
  gratulerer! :-)

  [Reply]

  Kjell Helge Smed Reply:

  Vossabia var og severte honning i lia til Vaalborg. Der satt ein svart smed og grov i storessa. Han fikk nyss fra verda omkring og fikk være med på bi flukt rundt pyramidene. Han smidde lettere etter det. Takk for rundtturen og godt lag.
  Smeden

  [Reply]

 3. Runar Bolstad sier:

  Fin nettside, oversiktleg og delikat. Less is more… Gratulerar

  [Reply]

 4. Ingvild Kleppan sier:

  Dette var ei kjempeflott nettside.Eg anbefaler Vossabia til alle eg kjenner. Gleder meg til å prøva ut dei nye produkta.

  [Reply]

 5. Endre Djønne sier:

  Hei ! Flott side! Har diverre ikkje testa noko av dykkar nyare produkt, men det kjem nok!

  [Reply]

 6. Hilde Hansen sier:

  Bildene stemmer helt med virkeligheten,en perle på jord!bringebærhonning…mmm goody…

  [Reply]

 7. Håkon Norheim sier:

  Sånt no hakke vi i Øystese…. endå.

  [Reply]

 8. Marianne T Haugland sier:

  Flott og veldig inspirerende plass. Takk for en super omvisning og smaksprøver!

  [Reply]

 9. Anja Midttun sier:

  Hei, Kuldekremen til Vossabia har kome godt med no i desse kalde tider…eg har brukt den kvar dag og den funker fantastisk, og konsistensen er fantastisk, heilt super:) min favoritt, mykje betre enn apoteket sin. Eg digge Vossabia:)

  [Reply]

 10. Turid Soldal sier:

  Hei! Så fin side! No har eg testa kuldekremen, den er kjempegod! Har faktisk minka ein heil del berre sidan fredag:) Stå på!

  [Reply]

 11. Mette Stensrud sier:

  Det må være lagt ned litt av en jobb på garden, flott, og man blir inspirert og nysjerrig!

  [Reply]

 12. mayen sier:

  v du prøva beste skrubb. ja då seie eg berre sitron å honning skrubb. huda di blir so barnerompa igjenn. takk for deilige skrubb, den e berre heilt rå.

  [Reply]

 13. Hege sier:

  Atter ein gong har Babysalven frå Vossabia redda såre barneromper i heimen. To gode lag med krem og bornet her heilt fint igjen!

  I tillegg brukar eg ringblomstsalven på alt av uforklarlig utslett og tørr hud på både store og små. Det er heilt fantastisk korleis desse salvane frå Vossabia kan brukast, og ikkje minst; dei virkar!

  TAKK Vossabia og Renate

  [Reply]

 14. Heidi Solås sier:

  Hei alle, jeg vil anbefale ringblomstsalven, min mann hadde brent seg på leggen, og jeg smørte tykt på med ringblomstsalve og så en bandasje, dagen etter var det en fin skorpe og det ble ingen betennelse og ingen arr, ringblomstsalve må jeg alltid ha i huset, den er bare supergod. Hilsen Heidi.

  [Reply]

 15. nevenka sier:

  kamillesalven kan verkeleg anbefalast! Har vore plaga med eksem på fingrene i kulden. Eit par-tre dagers bruk med salven og det er borte!!!:)

  [Reply]

 16. Britt Vethe Karlsen sier:

  Heti Renate og Erik! Godt jobba. Dere har jammen fått til et flott produkt- gardsturismen og mange bra småprodukt- salvene.

  [Reply]

 17. inger sier:

  Kjempefornøyd med Ringblomst salva. dette er et kjempe produkt som jeg gjerne anbefaler alle med hudplager sår og lignende

  [Reply]

 18. Unni sier:

  Eg har litt tørt hår i nakken og treng difor ekstra fuktigheit. Eg har tidligare brukt Morrocanoil olje i håret, men den blir for tung for mitt hår. Eg har no i det siste brukt Ringblomstsalve og det funkar som berre det. Kan trykt anbefalast til andre med tørt hår. Eg har det oppi når håret er både vått og tørt, eg smørjer då litegrann i handa og fordeler det etterpå i håret. Det skal svært lite til.

  [Reply]

 19. Nina Monsen sier:

  Hei

  Har en far som har kløe og stor åpne sår på leggene, anbefaler dere Ringblomstsalve eller Kamillebalsam. Ser ut til å være flotte produkter dere har, skal prøve noen flere. Min far er forresten fetter av din far Erik. Har nok hilst på deg men det er lenge side. Heter Mikalsen om det sier deg noe.

  [Reply]

 20. Silje sier:

  Ringblomstsalven fjernet skurv hos min lille datter, hodebunnen ble så fin!

  [Reply]

 21. Linda sier:

  Har nettopp bestilt produkter frå nettbutikken. Gler meg til å ta i bruk økologiske hudpleieprodukt frå Voss! Eg er så glad eg kome over denne heimesida!

  [Reply]

 22. Cathrine sier:

  Har forsøkt ringblomstsalve, kamillebalsam og sensuell, og er veldig fornøyd. Kan virkelig anbefales! Takknemlig for å finne en større boks med ringblomstsalve :)

  [Reply]

 23. Judith sier:

  Lurer på to ting. Når kjem deodoranten i nettbutikken? Og so lurer eg på om solkremen kan brukast under hudkremen slik at ein har solbeskyttelse i ansiktet

  [Reply]

  Renate Reply:

  Hei Judith, beklagar seint svar! Ja, du kan bruke solkrem under hudkremer, men eg vil vel heller anbefale å bruke solkremen som hudkremen når du skal bruke solkrem

  [Reply]

  Renate Reply:

  Gløymde å svare på fyrste spørsmål: ja, eg sit faktisk no og legger deo inn i nettbutikken

  [Reply]

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Vossabia er medlem av

© 2009-2016 Vossabia - foto: Smistad Kommunikasjon Ltd.